SQL Server Tabanlı Mobil Raporlama

SQL Server Mobil Raporlama
SQL Server Mobil Raporlama

RBS Report: SQL Server Tabanlı Mobil Raporlama Platformu

Endüstri 4.0 çağında, mobil raporlama gibi önemli işlevlerin vurgulanması kaçınılmazdır. Her verinin entegre yapılar aracılığıyla aktarılması artık gereklidir. Bu entegrasyonlar, AWS, Azure, Mongo DB gibi IT terimleriyle uyumlu olmalıdır. Mobil raporlama, iş zekası yazılımlarıyla sistemlerin izlenmesini kolaylaştırırken, aynı zamanda bu verilerle makine öğrenimi uygulamaları geliştirme imkanı sağlar.

RBS Report uygulaması, bu entegre yapıya tamamen adapte olabilir. Örneğin, bir enerji santralinin tüm performans verilerini kaydedip bu verileri Azure sistemine entegre edebilirken, aynı zamanda yerel sistemlerdeki Excel raporlarınızı ve gösterge tablolarınızı oluşturmanız da mümkündür. Bu raporlar belirli saatlerde CSV veya Excel formatında otomatik olarak e-posta ile gönderilebilir veya bulutta bulunan arayüzden erişilebilir. Ayrıca, iOS ve Android mobil uygulamaları aracılığıyla da erişim sağlanabilir.

RBS Report, restful API sayesinde üçüncü parti yazılım sistemlerine JSON veri aktarımı yapabilme özelliğine sahiptir. Bu sistemler arasında PLC’ler, DCS’ler, Oracle, Mongo DB, bir Excel dosyasının hücreleri, bir Access dosyası veya protokolü bilinen herhangi bir cihazın verileri ve veritabanı tabloları bulunabilir. Bu veriler AWS, Azure veya merkezi bir SQL dosyasına kaydedilip raporlanabilir. Ayrıca, bu raporlara iOS ve Android arayüzlerinden erişilebilir ve API’ler aracılığıyla üçüncü parti sistemlere veri aktarımı yapılabilir. Yani, RBS Report, bir fabrikanın veya işletmenin uçtan uca veri merkezileştirilmesi ve verimliliğinin artırılması için bir platform sunmaktadır.

Bu platform, toplanan ve analiz edilen verilerin Power BI gibi iş zekası yazılımlarına aktarılmasını sağlamanın yanı sıra, canlı takip için de kullanılabilir.

Daha detay bilgilere www.rbsreport.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Cloud SCADA yazımız için tıklayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir